Actie: word uw eigen energie expert

Veel ondernemers maken zich zorgen over de kosten voor energie. Door de actie ‘word uw eigen energie expert’ uit te zetten op uw bedrijventerrein of bij uw ondernemersvereniging kunt u ondernemers helpen de kosten voor energie te verlagen. Daarnaast zal deze actie veel ‘goodwill’ opleveren, omdat dit onderwerp actueler is dan ooit.

Hoe werkt deze actie?
Uw doelgroep (bijvoorbeeld alle leden op een bedrijventerrein) ontvangen een P1 meter.  Een P1 meter is een meter die aan de slimme meter te koppelen is. De P1 meter laat de ondernemer real time zien wat hij verbruikt. Door deze meter te installeren krijgt een ondernemer een gedetailleerd inzicht in zijn stroomverbruik, gasverbruik en teruglevering als hij bijvoorbeeld zonnepanelen heeft geïnstalleerd. De ervaring leert: inzicht zorgt al snel voor 15% besparing. Dat is in deze tijd natuurlijk mooi meegenomen.

Wat kan deze P1 meter?

Live verbruik zien
Weet direct wat het verbruik is als u een apparaat/machine aanzet.

Word uw eigen energie expert
Vergelijk dagen, weken en maanden in overzichtelijke grafieken

Houd de kosten in de gaten
Vul de tarieven van uw energieleverancier in en volg uw uitgaves

Collectieve kansen voor bedrijventerreinen
Landelijk spelen op bedrijventerreinen uitdagingen op het gebied van het elektriciteitsnet. Terugleveren is op veel plekken al niet meer mogelijk en de verwachting is dat ook afname van elektriciteit steeds lastiger wordt, omdat de vraag groter wordt. De netwerkbeheerders werken aan verzwaring van de netten, maar kunnen hierbij de vraag van de markt niet altijd bijhouden. De data die wordt verzameld door het inzetten van de P1 meters zal ook gebruikt worden om een beeld van het gehele bedrijventerrein te krijgen en de informatie wordt overzichtelijk weergegeven op een infographic. Deze infographic is een mooie eerste stap in de verdere verduurzaming van uw bedrijventerrein.

Kortom, door mee te doen met de actie 'word uw eigen energie expert' krijgt u:

  • P1 meters voor uw leden
  • Verstrekt in de huisstijl van uw ondernemersvereniging inclusief begeleidende kaart
  • Infographic met de resultaten

Wist u dat er veel partijen geïnteresseerd zijn om een deel van de kosten voor hun rekening te nemen? Coppi helpt u hier graag bij. 

Aanvragen

Een greep uit onze diensten


  • Factbased inzicht

  • Ondersteuning

  • Verenigingsapp